5 bästa - brott som berör - podcast

som utlovat kommer jag även denna vecka att tipsa om podcast avsnitt som berör, men denna gången kommer alla ifrån en och samma podcast men jag länkar dem avsnitten som berört mig på djupet. Podden är engelsk men jag är inte jätte bra på engelska men jag förstår ändå väldigt bra så det är lätt engelska! Detta är verkligen snäppet värre och svenska brott om mord bara det är hemskt men här är det grövre och i ett av avsnitten får man höra när mördaren avrättar och skjuter två offer. Så är ni känsliga lyssna inte på dessa. Men här kommer dem! & i alla avsnitt får vi höra både polisförhör och rättegångarna.

1. Sword an Scale - episode 4
En dag så försvinner 10 åriga jessica på väg till skolan bara några kvarter ifrån sitt eget hem. I avsnittet så får vi höra både hennes mamma men även erkännandet av mannen som tog henne. Om hon överlevde får ni helt enkelt lyssna för att se👇

2. Episode 11
Det här avsnittet handlar om stalkers & en mamma en väldigt trasig mamma som mister sitt barn. Vill inte säga mer för att spoila något men den är hemsk och berör på ett sjukt sätt. 👇 fortsätt sedan på episode 12 där berättelsen fortsätter.
Vi får höra bland annat mamman prata om stalkingen och jag säger bara såhär mina nackhår reste sig.

3. Episode 15
Ett mord som planerades i 8 år, i åtta år levde denna mannen och planerade mordet på hans fru och på hans dotter. Han byggde en bunker i skogen i flera år och filmade allt. Vi får höra han själv när han pratar om det 👇 här får vi även höra om ett annat dubbelmord, det är detta avsnittet som man får höra när han skjuter två personer till döds.
Känsliga lyssnare varnas❗️❗️❗️
Det är riktigt otäckt att höra..

4. Episode 16
Lauren försvinner spårlöst bara några veckor innan hon ska ta examen.
Vi får höra hennes granne prata om försvinnandet till media och han upplevs väldigt konstigt.
Är det han som ligger bakom det & hittas hon?
det får ni lyssna och se.
En kille som hade blivit en serie-mördare om han ej hade åkt fast. Vi får höra polisförhör och i domstolen.

5. Episode 19
Elliot rodgers är en kille som har blivit utsatt för mobbing och blivit avvisad av alla tjejer han har stött på. Det gör att han tror sig ha rätten att mörda. Han delar klipp på youtube där han berättar vad han ska göra vilket vi får lyssna på, och när han skrattar i videon så ryser jag i hela kroppen.. han massmördar flera unga människor och visar ingen nåd till någon. lyssna 👇

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229