5 mål på 1 år

Jag tycker det är så viktigt att sätta upp mål för sig själv, dels för att själv kunna se framåt och dels för att kunna utvecklas och fira varje steg för att må bättre.
så här kommer mina mål.

1. Skriva klart & ge ut min bok.
Jag hoppas att jag inom ett år har skrivit klart och lyckats publicera boken också. Det skulle betyda så mycket för mig om det är något som jag verkligen lyckas med! och det tror jag faktiskt.
För mina vänner som har läst det jag skrivit har åtminstone tyckt att den är bra skriven. Och det tycker jag själv också. Har dem senaste veckorna inte hunnit att skriva men nu har jag fått en massa nya idéer och hoppas jag får mer tid att skriva på.

2. Flytta in i vårt nya hus.
Även om jag vet att det kommer bli klart inom ett år så har jag ändå valt att ha det som ett mål. Och varje vecka kommer vi närmre det målet och det känns så otroligt skönt!

3. Få en bättre självkänsla
Det är något som jag jobbar med varje dag, jag har varit svag innan och sett ner på mig själv riktigt mycket. Men det blir bara bättre och bättre. Jag måste vara våga tar mer plats och våga vara mig själv mer.
och det är ett mål som jag nog alltid kommer att ha.
Men jag hoppas att inom ett år ska jag vara så pass självsäker att jag inte bara är med på ett hörn utan att jag oavsett umgänge eller miljö kan ta mer plats.

4. Börja på någon träning/aktivitet
Jag hoppas att jag snart finner motivation och tid till att börja med någon träning just för hälsans skull, dels så vet jag att fysisk aktivitet även är bra för depressionen. Jag kanske inte kommer börja på ett gym, men det finns ju så många andra sätt att hitta en träningsform som passar just för mig. Kanske ut och löpa.

5. Sluta röka!
Att sluta röka är något jag velat nu i flera år, men har inte lyckats eller ja.. jag har nog inte försökt tillräckligt. Det är lätt för andra att säga ” det är bara att sluta” eller ” jag har slutat du kan med” men det är inte samma för alla, vi alla fungerar olika och hanterar saker olika. Jag måste bara hitta mitt sätt att få det till att funka.

  • Nära Bromölla

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Punkt 3 och 4 har jag också som mål! 🙂
nouw.com/misssophie
Annaasvensson
Annaasvensson,
Lycka till med dina då också 😊
nouw.com/annaasvensson
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Lycka till med dina mål
nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229