5 Serietips på Netflix!

Shadowhunter - må vara en av den bästa serien jag har sett, den handlar om shadowhunters, vampyrer och magiker. Verkligen så sevärd! & den nya säsongen har precis börjat igen och släpps varje tisdag. Kan ni nu förstå att jag inte hatar tisdagar längre ? 😉

Riverdale - är en ungdomsserie som har regisserats av samma som gjorde pretty little liars. En spännande och nagelbitande serie & nya avsnitt släpps varje torsdag. Kan varmt rekommendera den!

13 reasons why - handlar om Hanna som begår självmord men har lämnat en massa banduppspelningar kvar efter sig. Finns två säsonger och är en av dem bästa serien jag har sett för det visar hur det kan bli när man mår dåligt.

Jane the virgin - både rolig och bra! Även lite sorglig. Handlar om Jane som blir gravid av misstag när hon besöker gynekologen, hon är oskuld & hennes dröm är att bli en författare. Längtar så tills dem nya avsnitten kommer!

Teen wolf - handlar om Scott som blir biten och blir en varulv och hela livet blir ändrat. En av dem absoluta bästa serierna jag har sett. Alla 6 säsonger finns på Netflix och är så ledsen att det är slut! ni måste se!!

  • Tips
  • Nära Håkanrydsvägen , Bromölla

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229