ARKEN - VDAY RABATTKOD

Innehåller affiliate-länkar

Valentines day närmar sig med storsteg, för vissa är det en väldigt jobbig dag speciellt om man kanske är ensam.
För andra är det en älskvärd dag, Jag, ja jag tycker nog inget därav, jag ser inget speciellt med det direkt. För jag vill visa kärlek varje dag och inte bara på alla hjärtans dag. Så jag firar valentinesday varje dag så att säga. För er som tycker dagen är sjukt jobbig och kanske ångestladdad gör om dagen och gör den till en dag som inte är det. Ta bort sättet att tänka på dagen som pojkvän/flickvän utan försök istället att se de som en dag att ta hand om dig själv lite extra. JA jag tjatar kanske lite för mycket om self-care och att man ska unna sig själv osv. Men det är för att det är så grymt viktigt!
Och om du inte har någon partner att fira dagen med, fira med en vän. Eller varför inte göra V-day till den dagen då du verkligen unna dig själv något? gör en egen tradition av dagen. ordna ett hemma spa och kolla på någon mysig film och unna dig själv en sak. Köp en chokladask, eller unna dig själv en sak. Beställ det där du vill ha fast att du egentligen kanske inte vill lägga pengarna på dig själv. Min huvudskak, hitta ett sätt att göra valentine till en dag du ser med glädje, ja dagen handlar om kärlek men det behöver absolut inte handla om kärlek till någon annan. det är minst lika fint att du har dagen som att ge dig själv kärlek och omtanke. <3 kom ihåg det!


Och för att fira valentines day lite extra kommer jag nu dela med er utav en rabattkod på ARKET. dem har inte bara prylar till hemmet utan även kläder. med koden ARKENLOVE så får du 15% rabatt på allt plus gratis frakt. Hur nice?
den är gilltig t.o.m 14 februari.
gäller ej på nedsatta varor och kan ej kombineras med andra erbjudanden

så klicka in på någon av länkarna, och hitta något som du kan unna dig själv. eller till någon du vill ge extra mycket kärlek till. TA HAND OM DIG & dina nära runt omkring dig.

beacuse you're worth it<3

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Jag tycker att Valentines day kan vara jobbig då man inte har en partner men samtidigt tycker jag att man ska visa sin kärlek och uppskattning till sin partner varje dag. Så ja den är ångestladdad men ändå inte. Men ska unna mig något den dagen❤
nouw.com/amandizan
Emma Engström
Emma Engström,
Ett hemmaspa med en massa mys skulle inte jag tacka nej till, så underbart ju! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229