Boktips!

Innehåller affiliate-länkar

Nu är sommaren snart över och hösten börjar smyga sig in. Jag ser faktiskt fram emot hösten då hösten för mig är att jobba, mysa framför tvn med tända ljus och härliga filtar. Äta goda varma soppor 🍂 och så fyller jag ju även 25 i höst, 🎂lite nostalgi att jag & Noel börjat följa serien andra avenyn igen. Följde den då den kom ut 2007 och nu är jag helt besatt igen haha! om ni missat den så kolla via svtPLAY.

vad passar bättre nu när det är regniga dagar framför oss med lite boktips?

Döden kvittar lika - Anne Marie Schjetlen

boken hittar ni HÄR KLICK och är den första delen av en bokserie. Kan varmt rekommendera den då den är både bra & spännande!

Handling :
"Förresten Andreas, du känner henne!"

Röda lockar faller över bårens kant och Andreas hjärta stannar. Hemma i den fashionabla villan finns hans fru och barn men medvetslös på båren framför honom i akutrummet ligger hans livs kärlek. Olyckan får sanningar att bubbla upp till ytan medan Andreas försöker hålla ställningarna. Hans fru försöker förgäves berätta för honom vad hon vet, men är det han som stöter henne ifrån sig eller hon som drar sig undan? Det förflutna spelar ut sina kort.

Runt människorna på ett sjukhus i Halmstad utspelar sig livet i sin mest dramatiska form. Sjukhusets kulvertar vindlar sig likt livsuppehållande kärlträd kring trasiga människor som söker kärlek men finner ensamhet, svartsjuka och ond bråd död.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Åh Andra Avenyn är så bra, jag har aldrig tyckt om svenska serier men den var en WOW serie! 😃
nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Jag kollade också på andra avenyn när det gick jag älskade den serien 😍blev så ledsen när den slutade gå. Boken låter riktigt spännande ❤️
nouw.com/amandizan
IP: 82.99.3.229