Bra? Bättre? Hur?

Godmorgon <3
Idag tänkte jag att vi tillsammans kunde summera veckan som gått. Vad har varit bra och vad har varit mindre bra. Detta brukar jag också göra varje kväll när jag går och lägger mig. Så min lilla utmaning till er är att besvara frågorna i kommentaren på vad som varit positivt denna veckan. Jag brukar ha tre ord i bakhuvudet

Bra?

Bättre ?

Hur?

Alltså vad har varit bra?
Vad kunde du gjort/eller varit bättre ?
Och hur ska du göra för att det ska bli bättre?

När vi tänker på saker som kunde varit bättre så kan det vara något negativt som hänt. & då är det väldigt lätt att vi fastnar i det negativa. Istället för att haka upp sig på det negativa så brukar jag kringgå och ställa mig frågan men vad ska jag göra åt det? ibland kan man självklart inte göra något åt det och då får man låta det vara. Men väldigt ofta så kan man göra något för att det ska bli bättre. Vi är alla duktiga på att gnälla ( vilket är okej att göra ) men då måste vi också se till att göra något åt det. Det funkar inte att bara gnälla och åter gnälla, vad vinner du på det? inget du drar bara ner dig själv ännu mer. Så om du gnäller över något försök att hitta en sak du kan göra åt saken istället!

men åter till ” utmaningen ” jag börjar
Det som varit bra i veckan är att jag presterat bra på jobbet och jobbat över hela veckan & börjat kl 06 istället för 07.
Även utbildningen var bra och väldigt givande och jag lärde mig mycket.

Det jag kunde varit bättre på är att jag inte hunnit skriva på min bok denna veckan när mitt mål är 10 sidor per vecka ish!

Hur jag ska göra för att det ska bli bättre är att prioritera det som är viktigt för mig att göra. Att nästa vecka prioritera skrivandet lite mer!

Svara gärna i kommentaren nu vad som varit bra i veckan, vad du kunde göra bättre & hur du skulle kunna göra det.

Kram & ha en härlig helg! <3


Och nu menar jag inte större negativa saker. Så som sorg eller psysisk ohälsa det kan man inte göra så mycket åt själv utan hjälp. Men jag menar mindre vardagssaker. så ni inte förstår mig fel! Har man 2 positiva saker men en negativ då fastnar man oftast vid det negativa ändå och lägger all energi på det, det är det min poäng är med detta inlägg!

  • Nära Stålvägen , Vilshult

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Vad roligt att utbildningen var bra och att du lärde dig mycket 😊
CheerSarah.devote.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
moiii
moiii,
Ett riktigt bra inlägg 😊
nouw.com/moiii
Annaasvensson
Annaasvensson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229