Cellförändringar del 3

som väntat så möttes jag inte av några bra besked heller denna gången. Hänger du inte med? läs först DET HÄR
Och del två kan ni läsa HÄR Den 19 december bara några dagar innan jul så ska jag opereras för mina cellförändringar. Proverna visade åter igen höggradiga cellförändringar och HSIL och även HPV viruset. Jag har fått första stadiet till cancer, det betyder inte att det är cancer nu men att det kan utvecklas till det om det inte redan gjort det.
Operationen jag ska göra är liten och den görs i vaket tillstånd med lokalbedövning.
Dem kommer att bränna den yttersta delen av livmoderhalsen och dem kommer att skära bort en bit för att skicka på ytterligare prov.
Om provet visar bra alltså att det inte har spritt sig så blir jag kallad var 6e månad för ett nytt prov eftersom det lätt kan komma tillbaka. Och om provet visar dåligt vill jag inte tänka mig vad som händer då. Jag känner mig extremt låg och orolig och vet inte riktigt vad jag ska göra för att inte tänka på det.

Den ända önskan jag har är att det inte ska påverka min fertilitet för då går jag sönder. Att vara sjuk kan jag ta, men inte att det ska påverka att inte kunna få barn. Jag får helt enkelt hålla tummarna att det kommer stanna där iallafall för nu, eftersom jag är så ung så är det fortfarande ganska ovanligt men även om saker är ovanliga så finns dem.. och ibland närmre än vad vi tror ❤️

Åter igen vill jag påpeka för er att gå på eran cellprov dem är gratis och tar bara några minuter. Det kan rädda ert liv.

  • vardag

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Älskade älskade vän. Önskar jag kunde vara hos dig och ge dig lite extra styrka och en stor kram ❤❤❤
sandifighter.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tack Sandra! kram på dig ❤️❤️❤️
nouw.com/annaasvensson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Fina fina Anna många styrkekramar till dig och så håller vi tummarna på att det inte spridit sig och att det går bra ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229