den NAKNA sanningen

Jag är inte perfekt, inte heller i närheten av det. Men varför sträva efter att vara perfekt?
varför ska man alltid utåt sett alltid vara bra, man ska alltid se ut på ett visst sätt, vara på ett visst sätt. Man ska säga rätt saker vid rätt tillfällen. Det är en sak jag brister väldigt mycket i, men vem fan bryr sig? vad vore livet om alla strävade efter perfektion hela tiden? jävligt tråkigt om man frågar mig. Vi alla bär på saker, vi alla har gjort misstag, vi alla har och kommer göra fel många gånger under livets gång. I våran roll som människa, i våran personlighet så måste vi få vara ” fel ” lite ibland. Vi måste få göra fel i vårt privatliv i vårt arbetsliv. Vi måste få välja fel beslut för att sedan lära oss vad som är rätt för hur ska vi annars kunna veta?
helt ärligt talat jag vill heller inte vara perfekt.. jag vill leva mitt liv utan att ständigt känna press på hurdan jag ska vara och inte vara.
jag tycker ni ska göra samma sak, så länge ni inte skadar en annan person så lev som ni vill. Ät vafan ni vill, klä er som ni vill. Lägg ut vilka bilder ni vill, ingen har någon rätt till att påpeka den saken.
so what om jag visar lite hud på bilden, det är min kropp och den gör jag precis vad jag vill med. 🙌

  • Nära Vilboksvägen, Olofström

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
wow detta måste vara det bästa inlägget jag läst denna vecka tror jag! ❤️ Håller med dig om exakt varje sak du säger, vi är helt underbart perfekta som vi är, så länge vi är oss själva är vi ju perfekta , så länge vi inte sårar andra som du skriver❤️ Du verkar vara en så härlig och fin människa anna kram på dig för att du är du och ger så mycket kärlek du är bäst ❤️
nouw.com/jessiekaos
Annaasvensson
Annaasvensson,
Wow tack! vet inte vad jag ska sägs. Tacl för din fina kommentar ❤️
nouw.com/annaasvensson
Yela
Yela,
Helt underbart och Viktigt inlägg finaste du! Blir verkligen så glad att läsa det❤️ Var oerhört osäker tidigare men är så tacksam att jag lärt mig acceptera mig själv❤️
yela.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
tack! så härligt ❤️
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229