Ett litet gult hus på listern någonstans

den absoluta jobbigaste tiden i mitt liv var när jag hamnade i fosterhem. Omständigheterna varför vill jag inte gå in på. Men jag mådde så pass dåligt att dem trodde det skulle hjälpa mig, men det blev istället värre..
Jag var både vissen och vilse och var endast 15 år. Tänk er den där känslan när livet bara spricker, jag hade redan en spricka men detta gjorde att sprickan brast totalt.
Att ryckas ifrån sin familj, sina små syskon var riktigt hemskt. Jag fick sån separationsångest att jag tror det påverkat mig än idag. Vilket gör att jag får separationsångest över att flytta hemifrån för den där känslan som jag hade då kommer tillbaka den har liksom etsats sig fast i mig.
dem kommande 6 månaderna skulle bli dem jobbigaste månaderna som jag har haft i mitt liv. Som tur väl var min syster emma med, utan henne där och då skulle jag ha gått sönder.
det blev att man vantrivdes, som tur väl så slapp jag byta skola det vägrade jag, jag ville inte börja om på en ny kula jag ville få bukt med mitt mående och detta var helt fel sätt. Man litar på psykologer man litar på att dem ska vilja ens bästa men deras beslut var helt fel enligt mitt tycke. Jag behövde en trygghet och tryggheten fanns hemma hos min familj och hos mina vänner.
När vi äntligen fick komma hem igen kan vara den bästa dagen i hela mitt liv. För dem 6 månaderna var inget annat än ett liv i mörker.
Det var under denna perioden som mitt liv rycktes ifrån mig men som jag sen återfann. 🖤☘️

detta inträffade för nu 10 år sen & idag mår jag bra. Men allt som händer speciellt i ungdomen sätter ju sina spår.

  • Nära Norreskogsvägen , Bromölla

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vad hemskt..... Du är så stark ❤️
nouw.com/evelinarou
Hannas krypin
Hannas krypin,
Men fy vad hemskt att det blev så fel. Hur trodde de att det skulle hjälpa att skiljas från familj och syskon en tid. Galet tänk, känner jag. Skönt att du fick komma hem efter ett tag och mår bra idag.
hannafialotta.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229