förväntan, sorg & svek

jag ligger nu hemma och ska tillbringa min sista natt i mitt trygga hem, med min lillasyster sovandes bara en halvmeter ifrån mig och vår gamla hund liggandes i sängen bredvid mina ben.
jag fäller inte bara en tår utan en hel drös. För just som rubriken tyder så känner jag tre saker på samma gång som sköljer över mig som en saltvåg blandat med en kallsup i sötvatten.
Förväntan jag vet att jag kommer få det bra i vårt drömhus med en fantastik sambo som är helt magisk på alla sätt, vi kommer att skapa ett liv ihop och i framtiden en egen liten familj vilket gör mig så lycklig och allt känns som en dröm.
sorg för att.. jag vet inte ens hur jag ska kunna sätta ord på det för det går verkligen inte att beskriva vad jag känner just nu, sorg för att situationen hemma är som den är.
Svek för att jag inte på samma sätt kommer kunna finnas till hands som jag har gjort ända sen barnsben, det känns som att jag sviker dem här hemma samtidigt som jag vet att jag måste börja leva mitt liv. Men hur börjat man sitt liv utan att känna ånger och dåligt samvete ?
jag är kluven, överlycklig av förväntan och spänning samtidigt sorgsen över vad jag lämnar kvar. 🖤

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Förstår att det är många blandade känslor trots att att jag inte helt kan förstå din situation. Skickar massa kärlek, ni kommer få det bra i nya huset ❤️
nouw.com/sofiefriden
Annaasvensson
Annaasvensson,
❤️❤️❤️
nouw.com/annaasvensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Inte konstigt att du känner som du gör, allt är ju nytt för dig! Men det kommer nog kännas lättare när du kommit iordning. Många kramar <3
nouw.com/frökenrödlök
Annaasvensson
Annaasvensson,
❤️❤️❤️
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229