Fyfan vad vuxna människor är elaka

Hallen är ju det första intrycket man får när man kommer in hos någon och därför tycker jag att det är extra viktigt att ha en snygg design där.
Inte för mycket saker utan det ska vara enligt min smak stilrent och enkelt. Temat är grönt som ni kanske ser och till de brons färgade listerna runt spegelpartierna passar det perfekt in! Några tavlor vill jag ha över bänken ska bara hitta rätt först :)
och den silvriga ljusstaken är bara pricken över i:et. Men det absolut bästa är ju golvet och förvaringen som gömmer sig bakom speglarna, skorna och ytterkläderna förvaras på ett snyggt och praktiskt sett! vi har även handdukar, sängkläder och dylikt bakom där. helt perfekt förvaring & nära till att lägga in tvätten eftersom tvättstugan är till vänster om ytterdörren! :)

La stolt upp bilden på en inrednings sida på Facebook, gud vilka hatkommentarer jag fick, jag bryr mig inte direkt för jag älskar våran hall och det gör jag oavsett vad andra tycker. Jag tål kritik men när en man skriver att denna hallen är ett stort misslyckande och att jag typ totalt tappat det med inredningen och designen så vill man ju bara tejpa igen munnen på honom.
absolut att alla har olika smaker och alla behöver inte tycka min hall är fin, men det är så typiskt med att vara svensk har man en åsikt så ska man säga det oavsett hur det kan påverka andra. jag fick kommentarer som

- usch det där ser precis ut som entrén på ett sjukhus/tandläkarmottagning ( har nog 50 stycken lika dana såna kommentarer )

- fy vad avskalat, men det är väl också en stil.

- väntrum på något kommunalt

- entrén på en pastormottagning

- där skulle jag vilja släppa lös mina 4 hundar för att se hur dreglet på spegeln ser ut och hur många repor det blir i golvet

Alltså vem säger så ens? och vad är det frågan om, detta är bara en rad av några få elaka kommentarer som jag fick. Det är många som har anmält kommentarer för att dem varit så grova & jag tackar att mitt bland alla idiotier så finns det små änglar! Fy för sånthär vuxna människor ha?

En tant skrev att plastblomman jag har är ok men inte ljusstaken, för det första är det ingen plastblomma utan en helt levande jävla växt! jag fick även kommentarer om att ” oj där hade jag halkat ” ???!! What ??!!


ja juste, fick även kommentarer som 

- det där ser inte ut som ett hem 

- inte hem trevligt någonstans 

- jag fryser bara jag ser på bilden ​

Tappat tron på mänskligheten totalt.. men det är fine, har ni så snygga väntrum på eran vårdcentraler så är väl det bra då! Tack för mig, är grymt stolt över våran hall!


Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Det finns folk till allt och avundsjukan får människof att säga vad som, ingen hade tordas säga så till dig, men bakom skärmen är allt tillåtet tydligen.
Snyggt tycker jag ❤
sandifighter.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Yela
Yela,
Vännen jag såg ditt inlägg men inte kommentarerna, har tidigare också varit med i den gruppen men valde att lämna. Det är såå otroligt mycket hat i den gruppen! Har publicerat bilder på vårt hem också där men folk tappar det helt. Fått så sjukt mycket hat där, kunde Inte publicera en bild utan att de satte igång med sina hemska kommentarer, det är vidrigt hur folk beter sig och admin i gruppen bryr sig inte alls❤️ Jag blev uthängd, utskrattad och påhoppad men admin gjorde ingenting.
Ditt hem är magiskt vackert & dessa bittra människor är helt säkert avundsjuka och kan inte må bra i sig själv. Tipsar om gruppen Inredning, heminredning & inspiration där man alltid blir bemött fint tillskillnad från inredning & bygg❤️ Admin i den gruppen är också toppen!
yela.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Det är verkligen inte okej att bli uthängd och att göra narr av som jag såg dem gjorde med dig, det är bara så vidrigt Och jag spyr på det 🤮🤮
tycker för övrigt att ditt hem är goals och du är en queen på att inreda!
tack vännen ❤️
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229