Godmorning

En liten påminnelse till er alla där ute
Ge aldrig upp eran drömmar!

När jag berättar för människor att jag skriver en bok och att jag kommer att publicera den så att hela Sverige kan köpa den om något år får jag oftast ett höjt ögonbryn till svar.
Människor i min omgivning tror inte att jag kanske menar allvar. Eller så tänker dem helt enkelt att jag inte kommer klara det. Vilket gör lite ont i mig eftersom jag vill ju bli stöttad och pushad.
Det finns
EN ända person som trott på mig och stöttat mig sen start & det är min mamma. Hon ber mig hela tiden skicka utklipp till henne och hon vill läsa så fort jag fortsatt.
well. Ni andra som inte tror mig
Just Watch me och kom ihåg att jag kommer ihåg vilka som fanns där och visade intresse och vilka som inte gjorde det.

För jag vet att jag kommer klara det, själva faktum är att jag har nu på en timme skrivit kontinuerligt, jag vet att jag är bra på att skriva. Det gör bara lite ont i mig att inte bli peppad


  • Nära Norreskogsvägen , Bromölla

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
Man måste alltid tro på sig själv o kämpa dit man vill 😍
nouw.com/moiii
Annaasvensson
Annaasvensson,
Kamilla
Kamilla,
Klart att du kommer klara att ge ut din bok. De där knäppisarna är bara aavundsjuka på dig för att du är modig och vågar lyssna på vad ditt hjärta säger att du vill och vågar. Stå på dig och gör din grej. Strunta i dem som inte vågar stötta. Tänk att de inte gör det för de inte vet vad de ska säga. Gissa om du kommer få stöttning när boken är klar.
kamillaskamera.com/
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tack för dina fina peppande ord!❤️
nouw.com/annaasvensson
IP: 82.99.3.229