Gumman, get over it.

Godmorgon härliga lördag, Just nu är jag och jobbar lite övertid.Klockan ringde redan 04.15, endast sovit 4 timmar inatt så känns som det kommer bli en lång dag.
Jobbar till 14.00 direkt efter det ska jag åka till tomten,
ska bli kul och se hur långt Noel och hans pappa har kommit, dem är så duktiga som är där varje dag och sliter. Nästa vecka ska vi börja gjuta! så nu börjar det verkligen hända grejer, lägger upp bilder senare idag om hur det ser ut där just nu, ser verkligen fram att flytta hemifrån och verkligen börja vuxenlivet på riktigt och starta en familj
❣️ men det kommer såklart vara väldigt tufft att flytta hemifrån, jag är en väldigt hemma människa och trivs med att umgås med min familj. Det är ett stort steg för mig. Men det blir nog bra!
Jag har verkligen sån positiv energi just nu, känns som att allt rullar på väldigt bra i mitt liv just nu och jag kommer hela tiden närmre mina mål i livet, vilket känns fantastiskt. Tyvärr så kan inte alla acceptera att jag är lycklig, då det finns vissa som bara vill förstöra mitt liv. Men om mitt liv och mina framgångar svider så mycket i dina ögon så tror jag att du inte mår bra för fem öre. Så till dig som skrev den onödiga kommentaren igår, gå till en psykolog och prata ut och lämna mitt liv ifred. Du och jag är över för längesen. Ditt försök att få mig att knäckas misslyckades, jag tycker mest synd om dig.

Iallfall hoppas ni alla får en härlig solig lördag. ❤️

  • Nära Stålvägen , Vilshult

Gillar

Kommentarer

enligtella
enligtella,
Så jäkla bra, skit i "haters", det är dom det är synd om. You go girl <3
nouw.com/enligtella
Annaasvensson
Annaasvensson,
i will!! 😊 kram ❤️❤️
nouw.com/annaasvensson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag ser fram emot att få se hur det ser ut där dom sliter 😊
nouw.com/sofialissmyr
Annaasvensson
Annaasvensson,
Har precis lagt ut ett inlägg med bilder 😃
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229