HAPPY

jag känner mig så otroligt lycklig, att ha snart en fantastisk sambo som vi firar 6 år ihop i september. oavsett hur tuff dag jag har haft eller hur ledsen jag kan bli så kan han alltid få mig att skratta utan att egentligen behöva anstränga sig.
mitt liv är långt ifrån perfekt, men så är det nog hos oss alla.
Men i det stora hela så mår jag så bra. Att jag kommer flytta hemifrån i sommar till ett helt nybyggt hus tillsammans är för mig en dröm som gick i uppfyllelse, dessutom att vi kommer bo på landet ☘️ att jag har så bra vänner runt omkring mig och en familj som alltid finns där är också guld för det har inte alla heller.
Att jag har allt detta betyder varken att jag är bortskämd eller att livet bara flutit på för mig, tvärt om jag har fått kämpa mig hit väldigt länge och väldigt mycket. Jag har jobbat hårt för att ta mig till den punkten där jag står idag.
jag jobbar väldigt mycket för att få den inkomsten som jag vill ha så att jag kan handla, ni kanske undrar hur jag kunde slänga ut några tusen bara på en kamera sådär huxflux som ingenting, men det är tack vare att jag jobbar så mycket som gör att jag faktiskt kan unna mig lite ibland.
Alla saker jag har som jag själv köpt har jag fått kämpa mig till för.
Min poäng är att ni ser mig nu lever värsta lyckliga livet & ja det gör jag kanske. Men det har inte kommit av sig själv. För det är min egna förtjänst och det är viktigt att komma ihåg.
Idag ger jag mig en klapp på axeln för jag är fan grym det ska ni veta!! 🖤

dina drömmar kan faktiskt också gå i uppfyllelse, tro det eller ej. Även om du känner att du är långt ifrån idag. Gör upp en plan, skriv ner din dröm och sedan punkter/delmål för att kunna ta dig högre upp, vad behöver du göra för att ta dig dit?
Allting är faktiskt möjligt, det finns bara en sak som hindrar dig och vet du vad det är? Det är du själv. Så fäll ut dina vingar och våga ta ett steg närmre till livet som du vill leva 🖤


Jag vill också idag tipsa om kamillas blogg som jag har fastnat för då hon är en grym kvinna som gör väldigt fina och intressanta blogginlägg, och hennes bilder är WOW HÄR hittar ni hennes blogg. ❤️

  • pepp

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Tänk idag är det inte långt kvar tills du flyttar in i ditt hus med din sambo kan tänka mig att vissa dagar inte har varit lätt men det kommer vara det i slutändan. Tack för din inspiration, jag kommer vilja nå mina drömmar också❤
nouw.com/amandizan
Jessiekaos
Jessiekaos,
så hilma glad för din skull och så otroligt kul att läsa om att du idag lever din dröm. och håller med dig du är så grym som arbetat dig upp till allt det underbara du har i ditt liv idag. du har all min kärlek och respekt kram på dig fina starka anna ❤
nouw.com/jessiekaos
IP: 82.99.3.229