imorgon smäller det!

jag har köpt gymkort!
Jag vet att jag skrivit att jag inte är en gym människa och att jag inte alls tycker det är roligt, men i samband med att jag slutat med min medicin så skulle jag behöva ha en aktivitet för att hjälpa mig själv upp till toppen! jag har alltid gillat grupp pass så som bodypump osv och dem har gruppass varje vecka så det är något jag kommer nyttja fullt. Blir kanske ett och annat vanligt gym pass också eftersom min stora syster tränar på samma ställe, vi får se.
täckande tolv månader så fick även 2 stycken pt pass gratis vilket jag tror att jag ska utnyttja!
Vi får se hur det går helt enkelt, men imorgon kör jag mitt första pass då bodypump. Wish me luck! 🌿
en liten update angående att jag slutat med tabletterna är en biverkning jag fått att jag är yr nästan hela tiden, eller inte hela tiden så men om jag reser mig snabbt eller vänder mig om eller bara vrider på huvudet. Jag antar att det har med det att göra så jag hoppas det försvinner snart! men jag visste att det skulle bli tufft när jag gav mig in på det.
Hoppas ni får en bra tisdag 🖤

jag är också ganska nervös för jag väntar på ett cellprov som jag tog för lite mer än en månad sen nu, jag gjorde mitt första för ca ett år sen och då visade det STORA cellförändringar men när jag gjorde om det så vart det bättre, men fick en tid för att göra det igen pga hur svaren sa då.
håller tummarna att det inte visar något för då vet jag inte vart jag gör. 🖤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229