isolera är ju kul

Gårdagen bestod av först jobb som vanligt till tre, därefter blev det jobb på huset.
På bilderna där uppe ser ni hur det såg ut innan jag och Noel började isolera. För det var isolera som vi skulle göra. Första gången som jag provade på att isolera & jag tyckte det var jätte kul. Dock klias det över hela kroppen fortfarande & vi ska fortsätta isolera idag haha. Men jag verkligen älskar att lära mig nya saker, så kändes jätte kul att Noel lärde mig detta :)
Vi kom hem vid kanske 22.30 igår kväll så det blev en hel del timmar vi spenderade men gud vad mycket vi hann med. Halva huset hann vi med 👏
så skönt när man åker därifrån och verkligen känner att jag har gjort en insats och verkligen hjälpt till.
Det är ju speciellt att bygga ett helt hus men det är ju ännu mer speciellt när man själv har varit med och byggt det! 👏 klockan ringde 06.30 och nu är det dax att klä på sig och åka dit för att få lite mer gjort.
Hoppas ni får en underbar lördag!
Bilderna här nere visar på hur det såg ut när vi lämnade igårkväll 😊

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Så roligt det är att följa ert bygge. Jag har varit med om svängen med mina föräldrar två gånger och delvis själv när vi rev ut hela huset. Ha det gott.
kamillaskamera.com/
Annaasvensson
Annaasvensson,
så kul att du tycker det! vad roligt. Desamma 😊
nouw.com/annaasvensson
Amandizan
Amandizan,
Hjälp vad mycket ni hann! Ni är grymma och vad kul att du tyckte om att isolera det låter även kul. Det kommer kännas magiskt när ni är klara och vara så stolta👌😀
nouw.com/amandizan
Annaasvensson
Annaasvensson,
ja det känns som vi hann med en hel del 😁
tack! ja det kommer verkligen kännas grymt 😁😁
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229