JAG HAR BLIVIT....

hej på er, hoppas allt är bra med er finisar 🌸
idag ska jag träffa en gammal barndomskompis på en fika. Ska bli så kul att få träffa henne efter så många år. När vi var små så umgicks vi varje dag och gjorde inget utan varandra. Hon har en stor betydelse i mitt liv och hon har gjort ett stort intryck i mitt liv.

OCH TILL DEN STORA NYHETEN!

2014 började jag en svetsutbildning.
2015 fick jag jobb här på stans och press som manuell svetsare, det utökades ganska snabbt till robotsvetsare som sedan gjorde att jag lärde mig programmera i svetsroboten.
nu till den stora nyheten som är att jag från och med den 1 november 2018 blir TEAMLEDARE för manuellsvets & robotsvets.
det kommer bli en utmaning för mig, men jag vet att det kommer gå bra! jag älskar att utmana och utveckla mig själv och nu får ja chansen att vägleda och coacha teamet.
jag kommer fortfarande producera och svetsa men jag kommer även leda teamet på min avdelning hålla möten och en massa andra uppgifter. För mig är detta ganska stort för jag har bara jobbat som svetsare i 3,5 år och har redan tagit mig ändan upp hit! så det känns fantastiskt och jag är stolt över mig själv.

  • Nära Stålvägen , Vilshult

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Grattis till din befodran! Snyggt jobbat! 😃
nouw.com/linneaengelman
Annaasvensson
Annaasvensson,
tack så mycket 😃
nouw.com/annaasvensson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad kul! STORT GRATTIS fining <3
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229