” jävla anorexia barn ”

hur många gånger jag blivit kallad för
- jävla spagetti barn. Kan jag inte räkna på två händer, inte heller så många gånger jag blivit kallad för
- jävla anorexia barn.
jag har aldrig haft anorexi eller någon annan form av ätstörning men ändå gjorde det ont att höra. Plus det är ett hån mot alla som lever med den sjukdomen för det är precis vad det är en sjukdom precis som alla andra sjukdomar.
när jag kom hem ifrån skolan drack jag grädde direkt ur flaskan, det kunde vara både färdig sprutgrädde eller ovispad inte av anledningen att jag tyckte det var gott utan att jag ville helt enkelt inte bli kallad för dem orden. När jag åt pannkakor & flingor öste jag på med mycket socker & jag minns än idag vad en person sa till mig när jag var på ett läger och åt flingor
- så mycket socker du har på skulle du egentligen rullat fram.
ja jag var en aning underviktig och hade svårt att gå upp i vikt, men det ger inte andra människor en anledning att påpeka det hela tiden på ett elakt sätt, jag vet precis själv hur jag såg ut.
jag tyckte det var pinsamt i duschen i omklädningsrummen efter gympan för att man kunde se lite av mina revben. Jag tror jag var sist med att få bröst.
att bli retad för att vara för smal gör precis lika ont som att bli retad över att vara lite större.
vem avgör hur en perfekt kropp är? jag tycker själv att alla kroppar är fina precis som dem är, vi är alla olika och så tycker jag det ska vara.
men jag är bara så trött på att få höra om det hela tiden. Idag älskar jag min kropp trots all hat som jag har fått för den. Jag önskar bara att jag gjorde det tidigare att jag inte försökte göra allt för att alla andra skulle bli nöjda över hur jag såg ut, för mig störde det inte, inte fören alla elaka ord kom. Idag skiter jag fullständig i vad andra tycker, det är såhär jag ser ut & jag är nöjd med mig själv. Nu har jag visserligen lagt på mig några kilon och är inte heller underviktig men även om jag skulle varit det så skulle jag inte brytt mig.
För det är min kropp, det är jag. Säg vad du vill
i don’t give a fuck!
med denna text så vill jag nå ut till andra, som ständigt får höra kommentarer om sin kropp eller som kanske inte är nöjda själva. att ni är vackra precis som ni är oavsett vad vågen säger.
Vi måste våga vara olika, vi måste våga framhäva oss själva och vi måste våga älska oss själva och hur vi ser ut! Det allra viktigast är att du själv är nöjd. #spridbarakärlek #kroppshets

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Jag var också smal och kunde ej gå upp i vikt men hade heller inget. Inget kul att få höra såna saker 😟 det ger fan inga människor rätt till att säga så. Jag fick även höra att jag var kille bara för att jag inte hade tjejkläder och sminka mig.
nouw.com/sofiefriden
Annaasvensson
Annaasvensson,
så ledsen att du behövt höra det, allt sånt där med hur man ska klä sig och sminka sig om man är tjej är så sjukt.
nouw.com/annaasvensson
Michelle
Michelle ,
trots jag e smal så påpekar folk mig oxå hur jag äter ett tag va det mkt . Vet va du menar .fock en kommentar utav en äldre man - e du gravid? Jag har bara en liten putig mage o den råkade sticka ut extra när jag böjde mig då fock jag den kommenterare och det kändes inget vidare kul . Har aldrig varit gravid o vill gärna va gravid o få barn samtidigt känsligt då man kämpar med o minska sockret .va ger de rätt åt han o ge den kommentaren .
michellefrandell.blogg.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Nä fyfan vad vidrigt 🤮 förstår inte hur han kunde säga så. Man ser om man är gravid eller inte då en gravid mage har en helt annan form ( oftast ) oavsett vad är det fan inte okej!
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229