Kök, garage + ny säng

Innehåller affiliate-länkar

älskar älskar älskar vårt kök! vet inte hur många gånger som jag har skrivit eller sagt det.
och för er som har frågat så är köket ifrån ballingslöv och vitvarorna eller ska man kanske säga svart varor.. ;) nä skämt och sido.. dem är ifrån elon.
BARSTOLAR HÄR KLICK! på länken till vänster så hittar ni våran barstolar och dem finns även i fler färger. Pricken över i:et så är det faktiskt 20% rabatt på dem nu också. Dem säljs i två pack och dem är riktigt sköna.
barstolar kan annars ha en tendens att dem inte är sköna att sitta på i längre stunder, men här kan jag sitta flera timmar utan att få ont i ryggen, en perfekt passform helt enkelt!

idag fick jag även hemleverans + inbärning på våran säng som vi beställde, hade räknat med att få vänta minst 4 veckor till då det stod att det kunde ta 8 veckor för leverans men idag kom dem. Sammets sängen är ifrån sängjätten och fick så otroligt bra service när vi var där och skulle provligga sängar. Köpte även både nya kuddar som vi provat ut och även nya täcken. Gissa vem som kommer sova som en gud inatt? 😴 risken är väl att man inte vill stiga upp ifrån den imorgon bitti 😂 killarna som kom och leverade den och bar in den var också jätte trevliga, jag behövde inte lyfta ett finger 🥰
och eftersom sängen skulle komma idag så blev det drygt en halvdag för mig på jobbet, men det passade ändå bra för har lite ärenden jag behöver fixa idag!

nu har jag precis lastat av all denna isolering ifrån ett släp, svettigt värre 😅 dem 3 första var lätta att bära men sen blev det lite tyngre och tyngre. Men nu är det fixat så nu kan vi börja isolera garaget också!
vi har även fått hem takpannorna så nu kan vi sätta upp dem också. Portarna har också kommit så dem ska väl förhoppningsvis hinna upp i veckan.

nu ska jag åka in till Bromölla för att kolla lite födelsedagspresenter och sen till maxi för att handla det som jag glömde igår när jag & emma veckohandlade och sen ska jag även hämta ut ett paket. Full rulle idag även om jag är lite ledig.
KRAM och ha en härlig tisdag 🌿

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Ni har det så fint och tänk att det där är ert ❤
Jättesnyggt kök och du får upprepa det hur många ggr du vill ❤ det skulle jag med ha gjort.
sandifighter.se
Jeliza
Jeliza,
Men alltså WOW! Såå himla snyggt, verkligen drömköket ni har vännen 😍❤️
jeliza.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229