krasslig och veckans hiss och diss.

Idag är verkligen energin på noll.
dunder förkyld & febrig. Har tyvärr ett väldigt dåligt immunförsvar så är samma sak varje år efter semestern att jag drar mig på alla bakterier & virus som finns där när man kommer tillbaka till jobbet efter en längre ledighet🤧
Så dagen har bestått av alvedon & energidrickor för att ta mig igenom arbetsdagen.
hade tänkt skriva en stor del av kvällen idag, men det får nog bli att dra täcket över mig och kolla på serier.
så himla tradigt när man inte hinner/orkar göra allt som man tänkt göra. Menmen bara att bita ihop, de går ju över :) håller på att kolla dem sista avsnitten av the originals, har ni inte sett den serien kan jag varmt rekommendera den. Är en spin off av the vampire diaries & minst lika bra.

Veckans hiss- skulle ringa ungdomsmott igår och boka tid, har alltid varit så jobbigt att få tag på dem innan samt och få en tid. När man ringer så ska de ringa upp en tid osv. Men märkte då att man kunde boka tid på bokadirekt.se & fick tid redan dagen efter.
så jag slapp ju ringa ( drar mig ofta för att ringa )
var väldigt enkelt och effektivt!!
så det får bli min veckans hiss 😊

Veckans diss - ringde min vårdcentral idag angående en fråga om ett recept. receptionisten var verkligen otroligt otrevlig så jag kände bara att jag ville slänga på luren. ☹️ förstår inte varför man ska jobba inom vården om man inte kan vara trevlig mot alla. Det är ju viktigt speciellt inom vården att man ska känna sig hörd och respekterad när man ringer eller går dit. Ush!

  • Nära Olofström

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229