LONDON - you stole ma heart

Ett av mina smultronställen är LONDON jag känner verkligen mig hemma där, jag älskar att det är så mycket folk för då är man bara en i mängden. En dröm jag har är att åka dit över någon vecka och att bara kunna sätta mig på ett mysigt café med ett fönster ut mot gatan & skriva. Skriva på min bok samtidigt som jag ser alla strosa runt. Åh det skulle varit underbart!
Jag har endast besökt
LONDON en gång och då för ca 1,5 år sen nu. Men staden tog mitt hjärta direkt. jag vet inte varför och har heller aldrig känt en sån dragning till en plats innan.
har ni något smultronställe? Det kanske låter konstigt att jag har en så stor stad som det, men att det är fullt ös hela tiden det får mig lugn och jag får på något konstigt sett en inre ro. Behöver jag koppla av eller stressa av då är london rätt plats för mig. Haha låter ju kanske knäppt men det är verkligen det, kanske för att jag är van att ha allt ståhej kring mig hemma det är alltid saker jag måste göra och jag har inte tid för annat än sysslor, kanske att jag blir lugn genom att se andra stressa till tunnelbanorna eller ja jag vet inte. Men i det stora vimlet då känner jag mig fridfull, här kan jag vara vem jag vill och ingen har den blekaste aning om vem jag är. Det kvittar om jag gör bort mig för ingen skulle komma ihåg det ändå, för där är jag bara jag, jag är Anna.

  • Nära Tåkasjövägen , Olofström

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Kan tänka mig att det är najs där 😊 Vill åka dit nån gång 😊
CheerSarah.devote.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tycker jag du ska göra 😊
nouw.com/annaasvensson
Kamilla
Kamilla,
Vet inte varför det inte går att klicka på kommentera knappen hos dig så jag skriver här igen. Snygga klockor på män gillar jag verkligen. Äldsta sonen har också det intresset och tedan flera riktigt fina
kamillaskamera.com
Annaasvensson
Annaasvensson,
Vet inte varför ja heller :/ kommer själv inte in på den. 😟
ja det är så snyggt!
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229