look a like?

en av mina lillasystrar & jag. Så vad säger ni är vi lika eller inte ? 😉

efter jobbet idag så åkte vi ner till Kickis för att äta lite mat. Och nu är vi precis hemkomna. Jag tänkte kolla ett avsnitt av grey’s anatomy och sen ut med hunden och duscha. Sen är det kväll och läggdags igen. Tycker kvällarna går så himla fort.
i veckan har jag även suttit ner och skrivit lite på min bok, det var ett tagsen nu då jag verkligen inte haft någon tid. Men när jag läste den så bara kände jag hur jäkla bra den är! ni kommer så dö när ni läser den haha ;)
jag vet själv egentligen inte vad jag får alla idéer ifrån men när jag sitter där så bara går det av sig självt. det känns faktiskt riktigt bra och jag vågar vara så pass ego boostad att jag kan säga att jag är fan grym!
jag är så glad att jag tog det steget och började skriva och började gå mot min dröm. om du har någon dröm så tycker jag du ska ta tag i det och göra upp en plan över hur du ska göra för att kunna nå dit, och sedan jobba dig upp på punkterna. En dröm behöver inte bara vara en dröm utan det kan bli en verklighet, det ända som står i vägen för att det ska inträffa är du själv. Så bara kämpa! ge inte upp. Motgångar kommer alltid att hända men hur kul skulle det vara om all bara glidit av sig själv? nej inte så jätte kul enligt mig. Ta vara på livet medans det finns här, livet kommer inte vänta på dig.
lär dig av dina misstag men fortsätt alltid gå.
jag är livrädd för att misslyckas med min bok. Att den inte skulle bli publicerad eller omtyckt, men vafan gör det egentligen ? ingenting. Händer det så händer det, oavsett vad resultatet blir så har jag nått min dröm så länge jag bara skriver klart den. & den ska bli färdig.
dock skulle jag önskat lite mer engagemang av folket i min närhet vilket jag faktiskt känner att jag inte fått. Jo av några stycken. Men inget direkt hejande eller intresse. Ganska tråkigt, varför det är så? ja det vet jag inte. man kanske inte tror att jag är seriös med det jag gör men det kan du ge dig fan på att jag är.. :)

KRAM på er alla <3

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Vad spännande med en egen bok, lite nyfiken 😉 nja lite likhet finns 😋
nouw.com/sofiefriden
Annaasvensson
Annaasvensson,
ja det är verkligen spännande 😊
nouw.com/annaasvensson
sweetwords
sweetwords,
Näe tyckte nog inte ni var så lika, kanske ögonen och förstår att det är blandade känslor men det är bara köra klart det blir en toppenbok
nouw.com/sweetwords
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tack! Jag ska fortsätta 😊
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229