måndags pepp!

Jag älskar måndagar, kanske mest för att jag har en ny vecka framför mig där jag kan göra ett bra jobb. hur kan man då lära sig att älska måndagar om man inte gör det?
Jo för det första ska du ju självklart ha ett jobb som du trivs med. Alternativt en skola där du trivs, och där efter tänka positivt.

Jobbar du så : va för det första glad att du har ett jobb & om du inte trivs eller bara vantrivs fundera då ut om du verkligen vill jobba där längre, för ett arbete är ju ändå en stor del av livet & det är ju frivilligt att gå till ett jobb. Se till att du har ett jobb som du trivs med, och annars försök fundera ut var/vad du vill jobba med annars och sätt upp en plan för hur du ska kunna ta dig dit!

Går du i skolan: trivs du inte med dina klasskamrater eller om du känner dig illa behandlad så prata med en lärare kurator för det är inte rätt. sen kan det självklart vara tufft med mycket plugg då får man försöka tänka på framtiden att allt plugg kommer medföra stor betydelse för dig i framtiden!

Är du sjukskriven : så kan jag tänka mig att måndagar känns extra jobbiga då dem flesta kanske går till ett arbete så kan det vara tufft att vara hemma även om man inte orkar eller kan jobba. Då tycker jag det är viktigt att man försöker ha något varje dag egentligen på en att göra lista så man känner någon meningsfullhet med att gå upp, kanske en promenad på morgonen eller någon hobby som du tycker om att göra. Kan egentligen inte yttra mig så mycket då jag aldrig varit sjukskriven men jag tror att dem flesta må bättre när man har iaf ett syfte varje dag något att göra i den mån man kan.

Är du arbetslös : så kan nog måndagar också vara jobbiga i samma typ som om man är sjukskriven, men sök jobb och ge inte upp! Det finns ett jobb till dig också jag lovar! Ut och lämna cvn och undertiden se till att du har saker att göra som i ovanstående exempel.

För många är vardagen tuff, hämta lämna barn på skola/dagis fysiskt och psykiskt tunga arbeten och långa dagar med sysslor när man kommer hem, försök då att se till att du har något roligt inplanerat på helgen eller på någon av dagarna så du har något att se fram emot! För det hjälper.

  • Nära Hammarvägen , Vilshult

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
Du är så himla grym! Sån bra pepp 😊
nouw.com/moiii
Annaasvensson
Annaasvensson,
Du är också grym 😊
nouw.com/annaasvensson
emm
emm,
Vilken bra pepp! Tror vi alla nehöver tänka mer postivit. vi snöar gärna in oss på de negavtiva 😟
www.emmamatildaa.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Håller verkligen med dig!
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229