min verkliga historia bakom mina tatueringar

Mina tatueringar betyder otroligt mycket för mig! Inte för att dem specifikt har någon betydelse direkt så. Men mina tatueringar fick mig att älska min kropp.
Jag har strugglat med att jag alltid varit för smal. Jag har blivit kallad äcklig, anorexia barn spagetti och ja listan kan göras lång.
Det många inte tänker på att det kan vara precis lika jobbigt för en smal person att bli kallad för såna saker som det är för en lite kraftigare person att bli kallad tjock. JAG HAR OCKSÅ KÄNSLOR
och jag gillade själv inte min kropp.
Inte bara för att jag var ” för smal ” utan även allt annat som hörde till. Jag utvecklades väldigt sent med bröst och det tog jätte långt tid innan jag kunde börja använda bh när då mina flesta klasskamrater redan haft det i 1-3 år vilket var super jobbigt för mig. mina armar är väldigt taniga och smala, hur många gånger jag har blivit retad för att personer kunde ta runt min handled med två fingrar kan jag inte räkna på två händer.
& bara för att mina armar inte är speciellt stora så betyder det inte att jag är SVAG. vilket jag också kan få höra ännu idag. Jag minns när jag var i tonåren och tryckte i mig grädde inte bara för att det var gott utan för att jag ville gå upp i vikt så att folk skulle sluta klaga på mig.
Jag hade extra mycket socker på mina flingor.
Men inget hjälpte.

Jag försökte och försökte i nästan hela min uppväxt att få en fin kropp. Jag hade varken bröst eller rumpa och mitt självförtroende var såå lågt ( vilket jag skulle säga att jag inte har nu heller)

Men vem vill vara perfekt? Jag bestämde mig helt enkelt för att acceptera att det är här jag & det är såhär jag ser ut. Jag fick ett intresse för att tatuera mig och redan efter den första riktiga så var jag helt fast. Och snabbt fylldes min kropp på med denna underbara konst.

Fokuset bytte fort ifrån min smala kropp till mina fina tatueringar. Istället för att höra om jag tog av mig tjock tröjan ” vilka jävla klena och små armar du har, orkar du verkligen lyfta något?”
Till att bytas ut till ” vilken fin tatuering”
kändes så skönt inom mig. Att mina smala armar eller smala ben får en komplimang kändes så värdefullt och unikt.
Nu älskar jag att fota och lägga upp bilder på min kropp som jag helst gömde i stora kläder innan.
Och det betyder så himla mycket för mig
❣️

Det finns många förutfattade meningar om just hand tatueringar eller såna som syns.
” men nu kanske du får svårt att få jobb” och yada yada.
ja och? Det här är jag, jag har en massa tatueringar är det inget jag tänker försöker dölja ens en gång. Om det stör eller hindrar mig ifrån något jobb i framtiden så fine, då är det ingen plats för mig, för är det något jag lärt mig är det att man ska vara och se ut precis så som man själv vill.

Texten som ni ser på bilden ovan lyder :

A hero is only human but that's the point.
If they can do it, so can you.
So, you keep going. You don't give up. You stand tall. You fight. You always show up to save the day

Ett citat som stämmer väldigt mycket in på mig och min vardag ❣️

Jag har kommit till den punkten i mitt liv då jag faktiskt inte bryr mig om vad andra tycker. Jag är inte perfekt och kommer aldrig vara det heller. Men jag är åtminstone jag! Jag är Anna och det är den bästa jag kan vara ❣️

Ge fan i vad andra tycker, va dig själv klä dig hur du vill. Tatuera dig hur mycket du vill. Färga ditt hår i vilken färg du vill.

Det här är jag! & den verkliga historien bakom mina tatueringar. 💋

  • Nära Vilboksvägen, Olofström

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Tycker du är jättefin men det finns alltid dessa negativa personer som ska försöka förstöra. Tatueringarna är riktigt snygga 😍
nouw.com/mariasvardag
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja tyvär och det kommer det nog Alltid att finnas också!
tack fina 😊❤️
nouw.com/annaasvensson
Lillan Kind
Lillan Kind,
Även om dina tatueringar ser ut som konstverk, blir jag ledsen när jag läser om historien bakom dom. Dels för att jag inte förstår varför vissa människor är så elaka mot sina medmänniskor. Dels för att du är så vacker på alla sätt, och det är så fult och orättvist att andra har fått dig att tycka illa om din kropp. Jag är glad att du inte längre bryr dig om vad andra tycker! Kram fina du!❤️
varapavag.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Åh, tack för din fina kommentar den Värmer mig verkligen om hjärtat! ❤️
nouw.com/annaasvensson
IP: 82.99.3.229