MINA OPOPULÄRA ÅSIKTER

jag tycker såna här inlägg är roliga så jag väljer att själv göra ett och ni får ta det lite med glimten i ögat.. ;) så här kommer mina opopulära åsikter ni får gärna ge feedback om ni håller med eller inte.

- jag tycker att man faktiskt borde få lov att provsmaka lösgodis i affären, om man iallafall ska köpa godis. Man vill ju inte plocka något som man kanske inte tycker om, och för bakteriernas skull så kunde man haft små skedar typ som man slipper stoppa ner fingrarna.

- jag ogillar personer som äter sakta på resturang , speciellt i små sällskap, är vi två stycken och jag har ätit upp men den andre kanske bara kommit halvvägs då blir det lite stelt för man vet inte vart man ska fästa blicken. Dessutom vill man ju bara komma till desserten så snabbt som möjligt.

- jag tycker att vissa feminister är överdriva. Jag står absolut för jämställdhet oh jag står upp för alla kvinnor men det kan ibland kännas som att vissa vill omvandla det och bara trycka ner alla män.

- Jag hatar folk som går långsamt med flit undantag för äldre och personer som har svårigheter.

- jag tycker Sverige har blivit för lätt kränkta

- jag tyckte idéen om att ha chokladet vid bindorna var en briljant idé, men pga några lätt kränkta j*vlar så plockades det bort. Why?

- Ananas på pizza är det godaste som finns

- Får panik på människor som kör under hastighets gränsen

- För långa lösnaglar ser bara fult ut. ( okej jag tycket det är snyggt med vanliga lösnaglar och inte för långa, men de där som är jätte långa med en liten spets längst fram, nej tack )

- Cyklister som tror sig har företräde överallt till och med mitt på vägen..(: fy på er!

- Jag gillar inte kaffe, avskyr det faktiskt!

- irriterar mig på Folk som gör höga läten på gymmet, ( ni som vet, ni vet )

- att ha en selfie som bakgrundsbild på telefonen eller datorn är för narcissistiskt. Absolut har du en parbild eller liknande är det en annan sak, men en selfie. Stopp!

- par som har delade Facebook-konto är såå CRINGE
Alltså istället för ett varsitt konto har ett gemensamt varför??? don’t get it.

- par som har mobilskal med bilder på varandra, bankkort tröjor där det står ” his queen” ” her,s king ” osv är bara lame.


Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Håller med dig i det mesta.. 😊 Lättkränkta människor. Min man läste något bra som några jurister skrev. Bara för du känner dig kränkt innebär det inte att du är det 😂Så bra. Feminister usch.. Vad tog allas lika värde vägen?
www.nouw.com/madelena
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja det börjar gå för långt 😂😂
nouw.com/annaasvensson
asemartensson
asemartensson,
Ja de har blivit väldigt lättkränkt😅
nouw.com/asemartensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja verkligen haha😂😂
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229