Mjäll?

inlägget är betalt samarbete med mjällbusters

Jag tror vi alla känner till begreppet mjäll och vad det innebär eftersom det är så vanligt idag, mjäll kommer ifrån en jästsvamp som alla vuxna har i huden och om man har svampen i stora mängder eller är extra känslig mot den så kan huden reagera med att producera fler hudlager än normalt det är då hudresterna börjar lossna, och om du har en torr hårbotten så faller fjällen lätt ner på axlarna osv. Har du en fet hy så fastnar den oftast i hårbotten, oavsett vilken hudtyp du har så går den att behandla.
Om du använder dig av starka hårmedel ex hårspray, vax och produkter som innehållet alkohol kan hår och hårbotten torka ut och då göra mjällbesvären värre.
Jag har perioder då jag får mjäll av torr hårbotten och har provat en hel del olika produkter men dem har inte hjälpt utan bara torkat ut min hårbotten ännu mer, den blir dessutom nästan alltid värre under vintertid. Täta mössor och hattar kan också göra att svampen växer till.
När jag duschar så vill jag ha en avkopplande stund med ett milt schampo som inte svider och samtidigt ska vara effektiv mot just min hårbotten, och rätt val för mig då är MJÄLLBUSTERS effektiva mjällschampo som är bra mot både mjäll och torr hårbotten.

Produkten mjällbusters är framtagen för just nordiska hår, samtidigt som den behandlar mjäll så ger den dig ditt hår fukt och styrka.
är du precis som jag trött på en massa olika produkter som funkar lite halvdant så gör som jag och prova detta mjällschampo.

det är fri frakt inom Sverige, det är snabb leverans och den finns till ett vettigt pris! Schampot är tillverkat i sverige.

MjällSchampot lanseras i september men kan förbeställas från och med juli, alltså kan du beställa det redan nu så du är redo inför höstens och vinterns tråkigs påverkan på ditt hår. Unna dig själv att få ett friskt hår och slipp vara irriterad över din mjäll.

Du hittar produkten HÄR

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Mjäll vill man ju helst undvika. Jag har bara hört gott om detta schampoo
kamillaskamera.com/
moiii
moiii,
Hade mycket mjäll när jag var yngre men ingenting nu, tur att det finns produkten mot det 😊
nouw.com/moiii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229