Moods

6 different types of my moods đŸ€Ș📾

Jag tror vi alla upplever och har olika kĂ€nslor under dagens gĂ„ng. Det var lite min mening med den hĂ€r bilden, samt att prova kameran lite som jag fick för snart tvĂ„ Ă„r sen och hade nĂ€stan glömt bort den haha 😂
Du som följt mig lÀnge vet kanske dÄ att jag har kronisk depression, om du inte visste. Ja nu vet du & nu kanske mÄnga tÀnker men hur kan du vara sÄ positiv ? för ni som följt mig vet att jag nÀstan alltid Àr positiv och jo det kan man absolut vara fast man har diagnosen. Jag har varit i perioder dÄ jag har mÄtt skit rent ut sagt men det gör jag inte lÀngre! Att leva med depression innebÀr inte bara att man ligger hemma och grÄter hela dagarna. Jag funkar precis som en vanlig mÀnniska bara det att ibland kan jag vara ledsen & nere utan nÄgon anledning lite mer och oftare Àn vad en person utan diagnosen Àr. Ja dem flesta vet nog vad begreppet depression betyder idag dÄ psysisk ohÀlsa Àr vÀldigt stor.
Vi styr lite sjÀlva över hur vi mÄr, vi kan pÄverka det mer Àn vad vi tror. Men vi mÄste ocksÄ lÄta oss vara ledsna lite dÄ och dÄ. För annars blir ju inte kontrasten lika rolig mellan ledsen och glad.
eller att ha en bra och en dÄlig dag.
Det Àr okej att kÀnna och vara precis hur du vill, pÄ vilket humör du vill.
Men det Àr i slutÀndan du som vÀljer vilket humör du mest vill vara pÄ. Det Àr hur vi tÀnker som blir och hÀnder i det praktiska sen.
Försök iaf att tÀnka positivt sÄ lovar jag dig att du kommer kÀnna dig bÄde gladare & piggare.
NĂ€r jag fĂ„r mina ” skov ” och mĂ„r dĂ„ligt dĂ„ bestĂ€mmer jag mig helt enkelt för att
- okej nu lÄter jag mig sjÀlv mÄ sÄhÀr idag. Men nÀr jag vaknar imorgon sÄ ska jag mÄ bra & vara glad. DÄ lÄter jag mig sjÀlv fÄ kÀnna samtidigt som jag övermanna och överlistar min egna hjÀrna.
Det funkar jag lovar! đŸ„°

  • NĂ€ra VilboksvĂ€gen, Olofström

Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Du beskriver verkligen depressionen sÄ bra! MÄnga som tror att vi bara ligger hemma och grÄter.
nouw.com/photoemmz
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja eller hur! finns för lite fakta om det :-
nouw.com/annaasvensson
lillfoppan
lillfoppan,
SĂ„ bra skrivet, ha en fin dag! 😊
nouw.com/lillfoppan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229