nu är det nära!

när man börjar att montera upp såna här saker som garderober ja då vet man att det börjar bli riktigt nära. för ett år sen så började vi prata om att ja man kanske ska bygga ett helt nytt hus istället.. och ja nu står vi här med ett snart färdigbyggt hus, som vi själva har byggt upp ifrån grunden. Det känns verkligen helt fantastiskt, fortfarande en aning overkligt.
Igår var vi och beställde våran vitvaror så nu är dem valen också gjorda vilket känns så skönt, och vi båda är så nöjda med våran val. Men jag kan erkänna att jag hade ingen aning om hur tekniken kunde skilja sig ifrån en tvättmaskin till en annan exempel haha. det valet som jag är allra mest nöjd med är vår svarta kyl & frys. Japp ni hörde rätt svart kylskåp & svart frys. Hur nice?! kommer till och med bjuda er på en tjuvtitt av dem lite längre ner i inlägget.

snart helg, men helgen kommer för mig bli övertid och resterande tid med att jobba i huset.

som ni ser på bilden ovan så är där ju ett gap mellan garderoberna och väggen, där kommer vi sätta en klädstång, heter det ens så? haha iaf som vi kommer ha alla jackor och sen skorna då, framför allt så kommer det spegel skjutpartier över hela vägen, alltså även framför ” gapet ” åh jag kan verkligen se allt framför mig nu haha!

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Börjar du bli nervös nu inför flytten ju närmare ni kommer och det blir färdigt? Vilken snygg kyl😍
nouw.com/amandizan
Annaasvensson
Annaasvensson,
Jaaaa, är jätte nervös 🙈
nouw.com/annaasvensson
Kirsi
Kirsi,
Åh, underbart att det är så nära nu! Och på mindre än ett år? Det låter helt otroligt. Jag tror inte att jag har sett svarta vitvaror (hahah!) någon gång. Helt klart intressant. 😊 Ser så fram emot det färdiga huset! Kram <3
kirsi.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Jaa det har verkligen gått jätte fort haha! Tror inte jag själv har sett det innan haha, men det som gör det ännu roligare 😉 kram ❤️
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229