SÅHÄR BLIR DU POSITIVARE PÅ 30 DAGAR - DAG 15

hej på er, kommer ni ihåg challenge dag 2? När jag bad er att skriva ner eran drömmar och mål samt punkter på vad ni behöver göra får att uppnå det? Dagens utmaning återkopplas nämligen till det inlägget. Om ni har missat det så kan ni läsa det HÄR.
Iallafall här kommer dagens :

dag 15- idag så vill jag att ni återkopplar till det och tar fram det som ni skrivit ner, och uppfyller en av punkterna som ni har skrivit. Just för att ni ska komma närmre er dröm/mål.
Oavsett vad ni har skrivit så vet jag att det alltid finns något man kan göra för att ta ett steg närmre. Så det är dagens utmaning. Lycka till.

Torsdag och snart helg! såå skönt. dock så ska jag jobba över på lördag så blir en lång vecka för mig. Men det ska nog gå bra :) KRAM

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag ser fram emot denna helg! Det är intensivt i skolan just nu, långa dagar och mycket plugg så kommer vara skönt att kunna släppa det ett par dagar. Jag har vart upptagen med olika saker varje helg den senaste tiden så äntligen kommer jag bara vara hemma, inga planer, inga måsten, bara vara!
nouw.com/frökenrödlök
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Viket härligt inlägg. Hoppas du haft en bra lucia dag!!!
nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229