skyldig?

Godmorgon på er, fast med godmiddag för mig då min klockan ringde redan vid fyra inatt. Idag så jobbar jag över mellan 6-14 😴 men det klirrar ju bara gött i kassan sen. Men jag måste få erkänna att jag allra helst inte ville gå upp ur min varma säng imorse haha.
jag vill verkligen tipsa om en ny podcast som jag har hittat. Den senaste tiden känns det som jag lyssnat på allt bra som redan finns fram tills i torsdags då jag hittade podden skyldig?
den finns på Spotify & där poddar finns.
är verkligen en helt ny för mig men helt i min smak då jag gillar allt som har med sanna kriminalfall att göra. nu tänker ni, ja ännu en podd där en polis eller journalist intervjuar om brottsfall, men nej där har du fel..;) podden görs av två stycken advokater och dem berättar om fall och rättegångar ifrån ett helt annat perspektiv, man har oftast fått höra ifrån offrets familj eller versioner av polisen. Men detta är något helt nytt. Jag blir själv väldigt intresserad av att bli advokat nu haha. En fråga som jag själv ställt mig och som jag även tror ni känner igen i er är att hur kan man skydda en misstänkt mördare? den frågan svarar dem båda och det fick faktiskt mig att se det ifrån ett litet annat perspektiv.
dem berättar även om Erik, pojken som blev dödad av poliser. Jag tycker verkligen ni ska spana in den nya podden! jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt släpps. SÅ BRA ÄR DEN!
samtidigt så har jag lärt mig en hel del faktiskt om hur allt går till, & tänk hur viktigt det ändå är att ingen skyldig döms för ett grovt brott. Kolla bada kaj Linna som jag berättade om i veckan.
Så vill ni lyssna på något spännande & intressant så spana in podden : skyldig?

Och ni? har en fantastisk lördag och en härlig helg, jag hoppas ni har strålande solsken ❤️

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Så roligt att du har hittat en så bra pod 😊 Själv lyssnar jag inte på det men fattar att det finns många bra 😊
CheerSarah.devote.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
ja det gör verkligen det 😊
nouw.com/annaasvensson
sweetwords
sweetwords,
Oh jaqg är sämst på att lyssna på poddar, men denna lät ju bra och spännande
nouw.com/sweetwords
Annaasvensson
Annaasvensson,
Åh det är så skönt vetdu, prova typ och lyssna när du städar eller ute och går eller sminkar dig eller vad som😊
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229