Snutsnack & wägga

gårdagen spenderades på wägga rökeri med härliga vänner, skitsnack och skratt. Avslutade dagen med en härlig glass. Jag är egentligen ingen glassmänniska men denna sommaren har jag stoppat i mig väldigt mycket faktiskt haha!
ibland behöver man bara en sådan dag, med sol och vänner för att komma ifrån alla andra tankar och känslor, sana emma & jonna vore väl jag inget utan er gummor ❤️

tänkte även tipsa om en grymt bra podcast som jag började lyssna på igår, snutsnack. Har haft den i min podcast lista länge men vet faktiskt inte varför jag inte börjat lyssna innan för den har verkligen allt innehåll som jag gillar, nu är jag helt fast! podcasten görs av Hasse bronten som har jobbat som polis i många år, men jobbar idag som stå upp komiker & manusförfattare.
i hans podd så gästas han av poliser som delar med sig av olika händelser som har lämnat avtryck och som dem minns lite extra mycket, dem tipsar även om polis serier/filmer vilket är ett plus för mig då jag älskar sånt!
gillar man truecrime och är allmänt intresserad av polisyrket, kanske är en liten privat kriminalare själv precis som jag är..;) så är detta en podcast för dig!

  • Tips, vardag
  • Nära Vilboksvägen, Olofström

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229