Starka känslor

Veckorna till semestern börjar närma sig, vecka 29 går jag på semester alltså om 4 veckor, vilket gör att jag får fjärilar i magen. Årets semester är något helt utöver det vanliga.
Jag ska ta det stora klivet och flytta hemifrån. vilket för mig är med både glädje och sorg. Jag hjälper till väldigt mycket hemma och har varit som en extra mamma åt mina syskon i större delen av mitt liv. Det känns som att när jag flyttat så kommer det bli kaos hemma, komplicerat. Jag känner en stor skuld över det och den dagen har jag fruktat väldigt länge. Självklart vill jag flytta och starta ett nytt kapitel med min kille, och det är trots allt bara 20 min iväg. Men ändå, vad händer när jag inte är här på kvällarna och har hand om min lillasyster? jag vet inte det själv och har en sån stark oro över det. Jag känner mig på något sätt egoistisk som väljer att flytta hemifrån.
det kommer bli en tuff och ångestfull sommar men samtidigt ett steg mot min framtid.
det är svårt att förklara hur jag känner, och jag tror inte riktigt man förstår. Jag känner att det inte finns någon som förstår i vart fall. Och då vet jag inte vem jag ska vända mig till.

  • Nära Vilboksvägen, Olofström

Gillar

Kommentarer

Mina ,
Förstår din oro men trots allt måste du få ta klivet och leva ditt liv ❤ Kan inte sätta mig in i situationen men känner med dig. Stor kram ❤
nouw.com/minasvarld
Marie,
Ohh förstår det är tufft men samtidigt du behöver ju få starta ditt liv och din familj osv, det är din tur nu
sweetwords.se
IP: 82.99.3.229