TACKSAMHETSLISTA

jag tycker det är viktigt att visa tacksamhet både för andra och framför allt för en själv. Att visa att man har saker man är tacksam för det gör att man ser det positiva mer och det som man inte har mindre. Vi strävar alltid efter mer och vill ha en massa saker och då kan det vara bra att bara stanna upp och tänka på det som vi faktiskt har och är tacksamma för! här kommer min lista och du får gärna kopiera och göra din egna men glöm inte att då tagga mig i ert inlägg så jag kan få se vad ni har och är tacksam över!

🌿 jag är tacksam över min familj.
Även om allt inte alltid är perfekt, även om det blir bråk ibland och man inte alltid kommer överens så i slutändan finns vi där för varandra och gör allt för varandra.

🌿jag är tacksam över mina vänner.
framför allt för er som finns där och peppar mig, tror på mig och min bok. Visar intresse för vårt husbygge. Ni betyder lika extra & ni vet precis vilka ni är.

🌿 jag är tacksam över mitt jobb.
Jag älskar mitt jobb och att jag nu har varit på mitt jobb i 4 år känns fantastiskt.

🌿 jag är tacksam för min pojkvän.
Som finns där i ur och skur och att jag alltid kan vara mig själv i hans närhet. Han stöttar mig och mina val hela tiden & ger mig hybris när jag behöver det och tar mig ner på jorden när jag behöver det. He is my person❤️

🌿 jag är tacksam över mina svärföräldrar & hans familj.
För att ni har tagit in mig i familjen redan ifrån början och för att ni alltid ha fått mig att känna mig välkommen till er. Att jag har fått följa med på eran resor och eran släktträffar och kalas och alltid känt mig som en av er gör mig så varm om hjärtat.

🌿 jag är tacksam över att jag alltid fått mat på bordet och alltid haft ett tak över huvudet & för att jag fått lära mig att spara pengar och betala för mig själv.
Speciellt att jag inte var en av dem som fick mitt körkort betalt, det innebär för mig guld. jag fick kämpa själv med sommarjobb och spara för att kunna ta mitt körkort, för att kunna köpa mig en bil.

🌿 jag är tacksam över min storasyster
Som alltid har backat mig oavsett vad, som ställde sig framför mig och fick stryk för att skydda mig när vi blev misshandlade. som alltid har accepterat mig för den jag är och alltid kommit och hjälpt när jag behövt.

🌿 jag är tacksam över mig själv
Som alltid följer mina drömmar och som har utvecklats något enormt på dem senaste åren. Jag har alltid följt mitt hjärta och min magkänsla och jag har alltid satt andra framför mig själv vilket jag mår bra över & är stolt över.

🌿 jag är tacksam över min ekonomi
Att jag har en stadig inkomst och kan köpa dyra märkeskläder om jag vill, att jag kan unna mig lyxrestaurang. Att jag inte behöver vara orolig för att betala en räkning.

🌿 jag är tacksam över min hälsa
Även om jag har IBS & depression så är jag tacksam för hur jag valt att se på dem sjukdomarna hur jag valt att leva med det på ety positivt sätt. Hur frisk jag faktiskt är över hur sällan jag blir sjuk.

🌿 jag är tacksam över mina kunskaper
hur grym jag är på att skriva & hur bra betyg jag fick i skolan. Att jag både är utbildad till frisör & till internationell svetsare. Att jag också har steppat upp och blivit teamledare.

🌿 jag är tacksam över mitt liv
Att jag får chansen att leva ett bra liv, att jag dem dagarna då jag försökte ta mitt liv blev stoppad som 15åring. att jag idag ÄLSKAR livet och allt vad det innebär. Att jag ser motgångar som framgångar och att jag aldrig ge upp med att ta mig dit jag vill!

🌿 jag är tacksam över er
Som följer mig och min blogg och som lämnar ett avtryck av er genom att kommentera eller gilla. det är ni som får mig att vilja fortsätta blogga!

Gillar

Kommentarer

Frugan E
Frugan E,
Vilken fin lista. Viktigt att stanna upp ibland och tänka efter kring allt man egentligen har 😊 Borde jag göra oftare.. Sätter saker i perspektiv!
www.frugan-e.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Det sätter väldigt mycket saker i perspektiv och det rekommenderar jag att man gör!😊
nouw.com/annaasvensson
madelenekirk
madelenekirk,
Super fina tacksamhets saker. Ha en fin påsk fina du
nouw.com/madelenekirk
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tack desamma fina!
nouw.com/annaasvensson
IP: 82.99.3.229