tvättstuga inspo

har aldrig slagit mig hur jävla snygg en vanlig tvättstuga kan vara! vi har beställt svart inredning nu till vår tvättstuga & till det blir det en betong grå bänkskiva. Det kommer bli så jääääkla snyggt.
vi har ju en ganska så stor tvättis vilket känns praktiskt för då har man bra utrymme för att hänga upp tvätten osv. här nedan ser ni en liten dålig ritning på vår tvättstuga. Bilden är jätte dålig & tvättmaskin och torktumlare kommer att komma i det tomma gapet som ni kan se på bilden.
jag tror jag kommer välja guldiga handtag sen, tror det skulle varit så nice!

över vasken så har vi ett ganska stort fönster, 👇

Det kommer verkligen bli hur bra som helst. & jag är faktiskt ganska peppad för att inreda en tvättstuga det kunde man ju aldrig direkt tro haha 😂 tycker mest det ska bli skönt att kunna tvätta när man vill. I nu läget så bor jag ju i lgh och då ska man boka tid & så blir man helt låst hela den kvällen och måste springa upp och ner i trapporna. Så det ska bli ett av det skönaste med att bo i hus faktiskt haha.

Gillar

Kommentarer

carro
carro,
Visst är det en underbar känsla som infinner sig när man planerar inför tvättstugan.Älskar att ha egen tvättmaskin och torktumlare och kan tvätta mitt på natten utan att behöva boka tid eller ta hänsyn för någon annan
cuevas.blogg.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Eller hur! jag slipper tänka på om jag vill använda min favorit tröja nu eller till helgen för jag kommer kunna ha den bådeoch och det känns ju bara så nice 😍
nouw.com/annaasvensson
Kamilla
Kamilla,
Vi skulle också behöva fixa till tvättstugan igen men det känns trist att lägga pengar på det rummet som känns tråkigast. Ni kommer få så fint.
kamillaskamera.com/
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja förstår dig. Men det blir roligare att tvätta om det är fint 😊
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229