Vad min bok handlar om :

Många vet det redan, men inte alla så. Jag har hela mitt liv haft ett intresse för litteratur min favorit i skolan var på lågstadiet då vi hade svenska och fick 5 små bilder framför oss sen skulle vi skriva en berättelse ifrån fantasin men utgå ifrån bilderna, tack min lärare jag hade då för det var då som jag insåg min allra största dröm. Att bli en författare & skriva en bok på riktigt. Nu snart 15 år senare så är jag i full gång med att uppleva min egen dröm, en dag nu i somras så bestämde jag mig att nu NU gör jag det och ifrån ingenstans fick jag en idé och började skriva förhand, jag skrev förhand nästan hela semestern tills jag beslutade att ta mina sparpengar och köpa en dator och så började jag om.
Jag är långt ifrån klar men jag är ett steg närmre min dröm. Jag blir förvånad över mig själv hur mycket fantasi jag har & hur lätt det är för mig att skriva. Jag har snart nått 1/3 av min bok då mitt mål är 300 sidor. och nu mina kära vänner ska ni få en liten inblick i vad boken kommer handla om :

Olivia vaknar upp på sin 18års dag utan några egentliga förväntningar, hon tycker att livet är allmänt tråkigt. Men när inte hennes föräldrar kommer in sjungandes på rummet med tårta och ljus så börja hon ana att något inte står rätt till.. när hon går ut ifrån rummet så finns där absolut ingenting. Alla möbler är borta alla tavlor ja allt, och inte ett enda tecken på något annat liv finns.
Utanför fönstret står parkeringen tom det ända som kvarstår är den rostiga cykeln som alla i föreningen klagat på, vems är den ens?
är detta en dröm ? En zombie apokalyps ? Eller något helt annat? Ja det får ni helt enkelt vänta för att se. En varelse i boken som ni kommer bli bekant med är
mannen i hatten.

Detta är en bok som kommer ta er runt i lilla olofströms miljö, men kanske även en helt ny värld en värld som ni inte hade någon aning om att den fanns. förälskelser eller bara dragningskraft av magi ja det får ni helt enkelt vänta med att läsa er till ;) men jag kan lova er att den kommer vara nervkittlande, du kommer känna både spänning sorg och en aning kärlek, kanske även några kallar kårar då den kan vara en aning skräckinjagande.


Jag måste erkänna det känns lite jobbigt att berätta om det för tänk om jag misslyckas nu?! Men sen ändrades min tanke FUCK DET, misslyckas eller lyckas vad spelar det för roll så länge jag gör vad jag vill och vad jag brinner för? det är det som allt handlar om i slutändan ❤️

  • Nära Vilboksvägen, Olofström

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Du ska följa din dröm! Du är grym!<3
nouw.com/dajsiiiy
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tack finis ❤️
nouw.com/annaasvensson
Hannas krypin
Hannas krypin,
Det låter som en spännande bok! Jag vill läsa mer. Det är klart att du ska kämpa för att nå din dröm. Helt rätt att publicera en liten del av handlingen här tycker jag. 😊
hannafialotta.blogg.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
tack så mycket fina Hanna!😊
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229