Vår ritning på köket!

Nu har vi fått några förslag på olika ritningar på köket. Så här ser ni då 4 olika alternativ, tycker detta är jätte svårt dock så verkar jag och Noel komma rätt bra överens och har någorlunda samma smak vilket är skönt haha :) bild nummer 3 är den som vi båda fastnat för mest, alltså nu är detta ett förslag och vi kan ju ändra och lägga till osv så det är inget som är hugget i sten. Detta är mest placeringen + hur många skåp vi ska ha osv. Vi har som sagt inte bestämt oss för vilka luckor vi ska ha eller kakel & bänkskiva.
Så det kommer ju inte se ut precis såhär men något någorlunda likt. Jag gillar att köksön är lite större som på bild nummer 3 och jag gillar även vitrinskåpen plus den öppna hyllan vid hörnan av skåpet.
Soo vad tycker ni då? vilken gillar ni mest och varför?
åter igen detta är ju bara en vägledande ritning på själva placeringen. Men nu har vi fått oss en liten större bild på det hela vilket också i sin tur gör det enklare att välja både kakel och bänkskiva.
Jag har lite smått fundering på att ha blandaren i mattsvart och även lite sugen på att ha diskon i mattsvart, nackdelen är väl att det blir jobbigt i och med kalken färgar av sig.. men det skulle ju varit sååå snyggt
🥰 aja det återstår att se.

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Jag gillade det sista köket mest 😊
nouw.com/asemartensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Jag gillar typ något i alla haha 😊
nouw.com/annaasvensson
lyckligtjej84
lyckligtjej84,
Tycker det är fint du bestämmer
nouw.com/lyckligtjej84
Annaasvensson
Annaasvensson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229