VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE :
har varit ganska bra faktiskt, blivit lite förkyld men annars har jag mått bra. Haft någon dag då jag känt mig lite nere men det är sånt man får räkna med när man lever med depression helt enkelt. Det gäller då att se det som är bra. När jag har såna dagar då depressionen sätter i så bestämmer jag mig helt enkelt för att okej nu har jag en sån dag, låt mig själv ha en sån dag. Men imorgon ja då ska jag må bättre. Och då blir det oftast så. :)

VECKANS BÄSTA :
att jag fick mig en chock när vi kom till huset och jag såg att hallgolvet var lagt. Hallgolvet är det som vi lagt mest pengar på och det som vi gått all in på, hallen är ju det första intrycket och det golvet är typ det snyggaste golv jag sett och det blev så himla bra i verkligheten också. Vi har ju bara sett en platta när vi köpte det och då är man ju alltid lite nervös över hur det blir sen med allt och hela helheten men gud det blev grymt! & det kan ni läsa om HÄR

VECKANS LÅT : det blir helt klart Aviciis nya låt SOS. Om ni inte ha hört den så lyssna på den! blev så himla berörd av den då man direkt hör att den handlar om psykisk ohälsa. Känner att denna kommer gå på repet under sommaren.

VECKANS GODASTE MÅLTID : hmm. Måste tänka efter för vad jag ätit nu i veckan haha, det blir faktiskt min svärmors lasagne som jag åt igår. Lasagne har alltid varit en favorit

VECKANS MEST LIKADE BILD :

VECKANS TRÅKIGASTE : att jag var tvungen att lägga pengar på två nya däck. Så tråkigt haha. men det är såklart viktigt det också, hade hellre lagt det på något roligare bara ;)

VECKANS BOOST:
Att bilen gick igenom besiktningen så nu är det också avklarat! blir alltid såå nervös varje gång jag ska besiktiga men har nog alltid klarat mig där faktiskt!

VECKANS JOBB: har känts så jävla bra, jag har bara varit så motiverad och taggad på att jobba. Jag bara älskar att jobba! ser så fram emot att det är måndag idag och en ny jobbvecka framför mig. ska till och med jobba extra i helgen när det är påskledigt. Jag är bara inne i ett skönt jobbmode nu!

VECKANS MEST LÄSTA :
Ett urklipp ur min bok vilket ni kan läsa HÄR om ni har missat det! där delar jag med mig av ett stycke mitt i boken typ. Har också nått mitt delmål med boken vilket känns så jävla bra!

VECKANS PEPPORD :
Ta alltid ut lyckan i förskott, för det värsta som lan hända då är att du har varit lycklig i onödan

  • VECKANS LISTA
  • Nära Norreskogsvägen , Bromölla

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Härligt att få vara i ett najs jobbmode!
nouw.com/feliciaidachristina
Amandizan
Amandizan,
Jag tror att det är många som kan ha dagar som är sämre. Tänk om vi alla bara hade bra dagar då hade vi inte tagit det för giver tillslut. Lasagne är så gott😍
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229