VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE : faktiskt väldigt bra! har haft en riktigt bra vecka känner jag. och nu verkar det ju som att våren äntligen har kommit på riktigt och det gör mig glad. Plus att jag äntligen vant mig vid omställningen av klockan så nu fungerar min kropp som den ska igen! :)

VECKANS BÄSTA : hm, måste nog vara en blandning av när jag åt påskmiddag hos mina svärföräldrar det var både gott & mysigt, och i fredes när jag och pappa åt ute och sen gick en lång promenad!

VECKANS LÅT : seven eleven - Norlie & KKV
En riktigt härlig låt 👇

VECKANS GODASTE MÅLTID :

VECKANS MEST LIKADE BILD :

VECKANS TRÅKIGASTE : att min IBS mage har krabbat väldigt mycket för mig denna veckan, vaknat mitt i natten & mått jätte illa och varit allmänt dålig i magen med kramper.

VECKANS BOOST: är egentligen ledig nu fredag - tisdag men istället för att ha långledigt så jobbar jag över lördag & söndag vilket klirrar gott i kassan sen! Och det blir jag boostad av!

VECKANS JOBB: har flutit på väldigt bra faktiskt. denna veckan så har jag jobbat över sammanlagt 20h vilket känns nice!

VECKANS MEST LÄSTA :
Inlägget där jag tipsar om outfits, vilket ni kan läsa HÄR 👈👈

VECKANS PEPPORD :
Att misslyckas är nödvändigt för att LÄRA

VECKANS BOK :

blev tipsad om denna ljudboken av en kollega & olala vad bra och spännande den var. Lyssnar på böcker samtidigt som jag jobbar och ville verkligen inte sluta jobba för jag ville bara lyssna klart. Så om ni gillar spännande kriminalare så läs denna som handlar om en tjej som försvann som 15åring.

VECKANS PODDAVSNITT : spöktimmens senaste poddavsnitt om expeditioner, inget som var läskigt men dem berättar om två kvinnor som mot alla odds lurat döden, berättelsen som tog mig led häpnad var om flickan som överlevde en flygkrasch trots att hon sögs ut ur planet och flög fritt fall ner 3km utan att få några allvarliga skador. Hon överlevde i djungeln 12 dagar utan mat och med brutna ben. Lyssna! är så intresssnt. 👇

VECKANS YOUTUBE KLIPP :

helt klart BIANCA INGROSSOS nya vlogg där hon berättar öppet om hennes panikångest & om hennes kärlek ❤️

  • VECKANS LISTA
  • Nära Vilboksvägen, Olofström

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Jag har också ibs mage och skulle helst bara äta kokt mat för den ska må bra
nouw.com/asemartensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja samma här! men jag har hellre lite ont och äter vad jag vill än att bara äta kokt! 😊
nouw.com/annaasvensson
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Vad jobbigt med din mage! Jag har oxå en krånglig mage men vet inte alls vad de är för klarar inte av fett helst inte fetterna i mjölkprodukter. Har blivit utredd som liten för laktos och allt med dom hittade ingenting. Skönt att få in lite extra pengar en storhelg som denna 😊 ha en fin måndag fina ❤
nouw.com/juliaelisabeth
Annaasvensson
Annaasvensson,
ush då, men du kanske borde göra en ny utredning? för att få bukt med det!
Ha en fin dag du med fina ❤️
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229