VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE : helt okej, har varit en ganska stressig vecka. Men har ändå mått bra.

VECKANS BÄSTA : att vi nu har beställt alla vitvaror, så som kyl & frys x 2 tvätt & torktumlare, spis och mikro. Häll och diskmaskin. Så det känns jätte bra och vi får dem leverade någon gång i början av juni.

VECKANS LÅT : aviciis nya låt 👇 kan vara en av dem bästa låtarna han har gjort och jag älskar den. Så har ni inte lyssnat på den ännu så rekommenderar jag er till att helt enkelt klicka och lyssna :)

VECKANS GODASTE MÅLTID : fick bli maten som jag själv lagade, och framför allt var maträtten så billig. RECEPTET HITTAR NI HÄR

VECKANS MEST LIKADE BILD :

VECKANS TRÅKIGASTE : att min hosta fortfarande inte har velat ge med sig, 😴 och nu har det då gått typ två månader haha. Segt, men det brukar ju ofta ta sån tid!

VECKANS BOOST:
Att jag denna vecka jobbat nästan 20h övertid, vilket kommer klirra gott när lönen kommer sen! :)

VECKANS JOBB:
har gått bra, var på utbildning måndag- tisdag också så har lärt mig väldigt mycket nytt. Vilket alltid är lika roligt att fylla på kunskapsförrådet.

VECKANS MEST LÄSTA :
HITTAR NI HÄR och det är ” sovrummet är klart ”
så har ni missat det så MÅSTE ni kika in och kolla.

VECKANS PEPPORD :
även om det känns tufft, att allt är skit så kommer det bli bättre. Livet är en berg och dalbana och motgångar kommer blandas med framgångar. Det handlar om hur man hanterar dem. motgångar behöver inte vara negativt inte om du själv omvandlar dem till något positivt istället.

VECKANS YOUTUBE: har ni hört podden spöktimmen? har ni sett deras nya yt kanal?
om inte så måste ni kolla. Detta avsnittet handlar om nätmobbning & är för mig ett viktigt ämne 👇

VECKANS GUMMA : denna veckan så vill jag hylla MALIN ” FNULAN” är så glad att jag hittade till hennes blogg. Hon är rolig och man lämnar alltid hennes blogg med ett leende på läpparna. En härlig och jag skulle även tro att hon är ganska sprallig person. 🖤 tack Malin, för att du är du och för att du alltid kan få personer i din omgivning att le, med att bara läsa dina texter, du blir min veckans gumma 💋

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jäklar vad gött med 20h övertid, alltid härligt efteråt man jobbat över när pengarna eller ledigheten kommer. Då får man njuta rejält. Jag hoppas att din hosta snart släpper helt, aldrig roligt att få omkring och hosta sig sönder och samman. Krya och kram i massor..
nouw.com/frökenrödlök
Annaasvensson
Annaasvensson,
precis så är det ju! jag börjar fundera över om det kan ha med pollen att göra?! dock aldrig varit känslig för det innan och det klias ej i mina ögon men ja 😊 tack marica ❤️
nouw.com/annaasvensson
Fnulan
Fnulan,
Har läst detta 100 ggr-- tack fina Anna hjärtat! TACK
www.fnulan.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229